Piątek, 2016-01-15 - karta z kalendarza:
Artykuły z tego dnia:
Bardzo dobry rok marki Chapel Parket
Firma Chapel Parket Polska ugruntowuje swoją silną pozycję na rynku podłóg klasy premium. Drewniane elementy z jej oferty niezmiennie cieszą się popularnością, o czym dobitnie świadczą wyniki sprzedaży zanotowane w 2015 roku.
Centrum Handlowe Osowa z nowym certyfikatem BREEAM® In-Use
Gdańskie Centrum Handlowe Osowa po raz drugi otrzymało międzynarodowy certyfikat BREEAM® In-Use z oceną „Excellent” w kategorii Building Management (Zarządzanie obiektem) oraz „Very good” w kategorii Asset Rating (Ekologiczna charakterystyka budynku).
Franke z tytułem Gazeli Biznesu!
Dynamiczny rozwój i generowanie odpowiednich obrotów to główne kryteria decydujące o przyznaniu tytułu Gazeli Biznesu. Firma Franke doskonale wpisała się w założenia i znalazła się wśród najlepszych XVI Edycji Rankingu Gazele Biznesu 2015.
Przejście SESCOM S.A. na duży parkiet.
Dnia 12 stycznia 2016 roku decyzją Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia SESCOM S.A. rozpoczęło procedurę przejścia z NewConnect na główny rynek Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie.
Betafence prezentuje centrum innowacji – rozmowa z twórcą
W Tortoreto firma Betafence Italia otworzyła nowoczesne centrum innowacji, będące wzorem dla całej Grupy. Alfredina Gloria, kierownik innowacji włoskiego oddziału Betafence, opowiedziała o powstaniu centrum.
Wyszukiwarka:
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies oraz w jaki sposób z nich korzystamy kliknij tu>>>
Kalendarium
Ostatnio dodane artykuły:
Herbapol-Lublin po raz kolejny wyróżnił tych, którzy żyją w zgodzie z naturą
Już po raz 14. Herbapol-Lublin uhonorował tych, którzy czerpią z natury to, co najlepsze i aktywnie działają na rzecz jej ochrony. Statuetki Herbapol Esencja Natury 2024 zostały wręczone laureatom podczas uroczystej gali w warszawskiej restauracji Belvedere.
Startuje 3. edycja konkursu CSR Poland Awards!
Wyślij zgłoszenie do konkursu CSR Poland Awards 2025! Inicjatywa ta ma na celu uhonorowanie tych, którzy wnoszą znaczący wkład w realizację inicjatyw społecznych oraz przyczyniają się do zwiększenia świadomości na temat społecznej odpowiedzialności biznesu. Zgłoszenia są przyjmowane do 2.02.25 r.
Wznieś analizę zawartości wilgoci na wyższy poziom dzięki wagosuszarkom MB nowej generacji od OHAUS
Ulepszony czujnik masy, technologia ogrzewania włóknem węglowym i wytrzymała konstrukcja, które zapewniają większą trwałość i stabilność działania.
Najczęściej czytane artykuły:
CEIDG. Co warto wiedzieć przed złożeniem wniosku?
Rejestracja działalności gospodarczej w Polsce wiąże się z obowiązkiem dokonania wpisu do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej (CEIDG).
Wznieś analizę zawartości wilgoci na wyższy poziom dzięki wagosuszarkom MB nowej generacji od OHAUS
Ulepszony czujnik masy, technologia ogrzewania włóknem węglowym i wytrzymała konstrukcja, które zapewniają większą trwałość i stabilność działania.
Nowe limity podatkowe na 2025 rok – co się zmienia?
Ministerstwo Finansów ogłosiło nowe limity podatkowe, które będą obowiązywać od 1 stycznia 2025 roku. Zmiany te, oparte na kursie euro z dnia 1 października 2024r., są szczególnie ważne dla tzw. małych podatników oraz przedsiębiorców rozliczających się w formie ryczałtu ewidencjonowanego.
Przerażająco dobra oferta w Pizza Hut! Premierowa The Black Pizza już dostępna
Już od 15 października w menu wszystkich restauracji Pizza Hut czeka wielka halloweenowa premiera - The Black Pizza. To debiut oryginalnej oferty, ale marka już teraz zapowiada, że zamierza co roku celebrować straszny sezon w Polsce!
Cukierek albo... pizza?
Stocznia Cesarska: Nowe historie nabierają tempa
Właściciel Stoczni Cesarskiej podejmuje walkę z wandalizmem i przystępuje do prac porządkowo-infrastrukturalnych na terenie
Ostatnio dodane wpisy:
Tworzymy indywidualne, systemowe rozwiązania dotyczące zarządzania. Optymalizujemy zarządzanie. Usprawniamy komunikację wewnętrzną. Wdrażamy standardy ISO 9001, ISO 14001, HACCP, PN-N-18001